Descoperire macabră într-un bloc din Câmpulung!

5

Descoperire macabră într-un bloc din Câmpulung! Un bărbat a fost găsit mort în casă după mai bine de o săptămână!

Descoperirea macabră a făcut-o una dintre vecinele bărbatului decedat. Aceasta a observat că Dumitru Verzea în vârstă de 62 ani nu a mai ieșit din casă. Femeia a încercat să ia legătura cu Dumitru și l-a ușa de la intrarea în apartament a simțit un miros pestilențial.

Atunci vecina a realizat că ceva nu este în ordine și s-a adresat polițiștilor musceleni spunându-le că este îngrijorată că nu l-a mai văzut de mult timp pe vecinul său.

Oamenii legii i-au recomandat să ia legătura cu pompierii musceleni pentru a putea intra împreună în apartamentul lui Dumitru Verzea.

La blocul 17, scara B din Câmpulung s-a deplasat pompierii din cadrul Detașamentului din Câmpulung care au spart ușa iar polițiștii criminaliști au intrat în apartament gasindu-l pe Dumitru decedat în baie și într-o avansată stare de putrefacție.

Se pare că acesta ar fi încetat din viață în urmă cu zece zile. Bărbatul era înregistrat cu afecțiuni medicale la medicul de familie, nu avea loc de muncă și trăia din ajutor social. Era divorțat și are o fiică, aceasta din câte spun vecinii decedatului nu își vizita tatăl, pentru că bărbatul ar fi avut un comportament neadecvat cu fiica lui.

Trupul neînsuflețit a fost transferat la Prosectura spitalului din Câmpulung unde i se va efectua necropsia și va fi stabilită cu exactitate cauza decesului.