Destin tragic cu o săptămână înainte de nuntă! Durere fără margini pentru familie și prieteni!

Destin tragic pentru trei tineri, pasionați de motoare, după ce au intrat în coliziune cu o mașină. Din păcate au murit pe loc. Victime sunt Irinel, George și Ionela. Cei din urmă aveau planificată căsătoria vineri, dar, din păcate, asta nu se va mai întâmpla. Înainte de a muri, Ionela a postat pe rețelele de socializare un mesaj, fără să știe că avea să fie ultimul.

CITEȘTE ȘI: INVESTIȚII NEMAIÎNTÂLNITE ÎN ROMÂNIA! APARE O NOUĂ AUTOSTRADĂ!

Trei tineri și-au găsit sfârșitul în urma unei aventuri pe motociclete, pe care au început-o datorită pasiunii lor pentru acest sport. George, în vârstă de 27 de ani, și Ionela, 25 de ani, se pregăteau să se căsătorească și ar fi devenit oficial soț și soție… vineri. Cu toate acestea, totul s-a prăbușit, după ce au murit în accidentul provocat chiar de prietenul lor, mort și el. Au plecat de acasă fericiți, pentru că urmau să își cumpere hainele pentru nuntă, Irinel fiind propus să le fie cavaler de onoare, fără să se gândească o clipă că destinul le pregătea cel mai groaznic sfârșit. În urma lor, în mașini, spun apropiații, erau și rudele, cu care fuseseră la cumpărături pentru mult-așteptatul eveniment. Acum familiile se pregătesc de înmormântare.

Un ultim mesaj

Înainte de accident, Georgiana a postat pe rețelele de socializare mesajul „Life is a beautiful ride” (Viața este o călătorie frumoasă”), fără să știe că este ultimul.

Ea era absolventă de Bioinginerie Medicală și lucra ca asistentă în Iași, iar el era frizer. Au murit nevinovați, dintr-o greșeală a prietenului lor. Într-o curbă, unde șoseaua este marcată cu linie continuă, el a încercat să depășească motocicleta pe care erau Ionela și George. Înainte de această manevră ar mai fi făcut și altele, la fel de riscante.

O lipsă de prudență foarte periculoasă a făcut ca viața celor trei să se sfârșească pe DN 24, în Vaslui.

A contribuit și lipsa de experință la volan a fetei de 19 ani, care conducea mașina de care motociclistul intrat în depășire s-a izbit pe contrasens. Nu a reușit să evite impactul și a tras de volan până a ieșit de pe sensul ei de mers, lovind motocicleta cuplului.

Marcel Bănea, unchiul lui George:

„Erau de 2-3 ani și urmau să facă actele acum. Nu era genul de om care să fugă cu motocicleta”.

Ionela și George au murit la locul accidentului.

În urma accidentului mașina implicată a luat foc, dar, din fericire, fata care o conducea a scăpat cu viață.

Bunica ei spune că își cumpărase autoturismul de câteva luni și că, de obicei, circula prudent.

Acul vitezometrului a rămas blocat la 100 km/h – în condițiile în care în zonă, limita este 50 de km/h.

Sursa foto: Internet

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.