Detalii șocante în cazul tinerei ucise și aruncate pe câmpul de pe A1! Anchetatorii au anunțat primele concluzii!

Ucisă cu sânge rece sau un accident rutier sunt întrebările la care trebuie să răspundă anchetatorii în cazul tinerei de 30 ani găsită pe un câmp în stare de putrefacție și înfășurată într-un sac de plasticîn apropeierea Autostrăzii Pitești – București, motiv pentru care s-a cerut o expertiză genetică. Vineri seara, autoritățile au fost alertate de către un tractorist, după ce a găsit trupul unei persoane lipsit de viață, iar la fața locului s-au deplasat polișiștii și criminaliștii.

Scenele pe care au putut să le vadă anchetatorii au fost de o cruzime ieșită din comun: trupul era mutilat, atât de criminal, cât și de animalele care au fost în zonă. Identitatea femeii nu a putut fi stabilită din cauza stării avansate de putrefacție, iar trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru autopsie, în urma căreia se vor stabili circumstanțele decesului, dar și pentru o expertiză genetică pentru stabilirea identității.

De asemenea, în această diminează peste 40 de polițiști, anchetatori, jandarmi și pompieri răscolesc zone pnetru a căuta și resturile din trupul femeii. Mai mult, au fost solicitate imagini de pe camerele de supraveghere, în speranța că acestea au surprins momentul în care trupul neînsuflețit a fost aruncat pe câmp. Potrivit unor surse juridice, în acest moment se ia în calcul varianta unei crime cu sânge rece sau a aunui acicdent rutier.

„În urma realizării expertizei genetice, urmează să stabilească cu certitudine identitatea victimei. sâmbătă dimineaţă, 6 aprilie, pentru administrarea probatoriului în cauză, sub coordonarea procurorului de caz, peste 40 de poliţişti, sprijiniţi de jandarmi şi pompieri, au reluat cercetările în zona respectivă, fiind ridicate noi mijloace de probă. În continuare, se procedează la ridicarea de imagini de pe camerele de supraveghere video amplasate în zonele de interes pentru cauză”, transmite, sâmbătă, Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.