prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Deținut evadat din Penitenciar! Poliția în alertă!

Deținut evadat din Penitenciar! Poliția în alertă!

Ionuț Adrian Gheorghe, un deținut care executa o pedeapsă de un an închisoare pentru conducere fără permis este căutat peste tot după ce a evadat din mașina poliției, în timp ce se întorcea de la muncă. Bărbatul a sărit din mașina poliției, în timp ce staționa la semafor.

CITEȘTE ȘI: A ARS DE VIE ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ! TRAGEDIE ÎN ARGEȘ!

În momentul de față, bărbatul, care era închis în Penitenciarul Rahova a fost dat în urmărire națională și consemn la frontieră.

„Luni, 11.12.2023, în jurul orei 17:10, deţinutul Gheorghe Ionuţ Adrian, fără antecedente penale, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere (335 NCP), clasificat în regim deschis, la întoarcerea de la punctul de lucru unde presta activităţi lucrative fără supraveghere, aflându-se în maşina beneficiarului la intersecţia str. Antiaeriană cu bulevardul Ghencea (sector 5), în timpul staţionării automobilului la semafor a deshis portieră şi a fugit pe carosabil.

 S-a dispus darea în urmărire la nivel naţional şi în consemn la punctele de trecere a frontierei. Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare. În continuare, se desfăşoară activităţile specifice în vederea depistării şi încarcerării bărbatului.”, au transmis reprezentanţii Penitenciarului Bucureşti Rahova.

„Menţionăm că fapta deţinutului este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani. Aceştia anunţă că deţinutul are înălţimea de 1, 90 m, statură atletică, ochi căprui, sprâncene drepte, faţă ovală, ten deschis, şaten închis, iar la momentul părăsirii autovehiculului purta pantaloni gri de trening, geacă roşie, bluză de trening gri. Pentru orice informaţie cu privire la persoana din fotografie, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Bucureşti-Rahova, la numărul de telefon 0214200810.”, au transmis oficialii penitenciarului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.