Dezastru pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea! Traficul a fost blocat!

Dezastru pe DN7 Pitești-Râmnicu Vâlcea! Traficul a fost blocat!

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 7, kilometrul 200, localitatea Căciulata, județul Vâlcea, un autocamion s-a răsturnat în timpul nopții pe suprafața carosabilă, fără a rezulta victime. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers pentru aproximativ 30 de minute, pentru repunerea vehiculului pe roți. Valorile de trafic sunt ușor ridicate.

CITEȘTE ȘI: DECIZIE RADICALĂ PENTRU CEI CARE STAU LA BLOC! ANUNȚUL A FOST FĂCUT ACUM!

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A 1 București-Pitești, A 2 București-Constanța, A 3 București-Brașov, precum și DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, circulația rutieră se desfășoară pe un carosabil în general uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale, în creștere însă pe A 1 București-Pitești, la intrarea în capitală și pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, în zona evenimentului rutier de la Căciulata.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.