prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dezastrul de pe A1 a îndoliat cinci familii din Bascov! Tragedie imensă!

Dezastrul de pe A1 a îndoliat cinci familii din Bascov! Tragedie imensă!

Cinci familii din Bascov își plâng morții după carnagiul de ieri dimineață de pe Autostrada A1. În urma înfiorătorului accident în care un microbuz a fost strivit, la propriu, între două TIR-uri, cinci bărbați cu vârste între 35 și 48 ani, au murit pe loc.

CITEȘTE ȘI: CINE SUNT CEI 5 BĂRBAȚI MORȚI ÎN ACCIDENTUL DE PE A1! LUCRAU LA O CUNOSCUTĂ FIRMĂ DIN BASCOV!

Familiile lor au aflat îndurerata veste de la autorități. Tragedia a căzut ca un trăsnet peste toți. Lacrimile curg continuu de ieri. Părinții, soții și copii, cu toții sunt înmărmuriți dintre ele. Unul dintre muncitorii morți deabia se logodise. Își făcuse planuri mari de viitor. Stabilise data nunții pentru anul viitor. Nu a mai apucat.

Șoferul vinovat de producerea tragediei, angajat al unei firme din Sibiu, a declarat în fața autorităților că l-a orbit soarele și nu a văzut, decât foarte târziu coloana de mașini din față. Nu a avut ce să mai facă, a intrat în plin în ele. Prima mașină dintre TIR-uri, un autoturism, a fost proiectat pe banda de urgență. Microbuzul cu cei cinci muncitori a fost proiectat în TIR-ul din față. A fost strivit, chiar și anchetatorii de la fața locului au declarat că și-au dat seama cu greu ce autoturism este și câte persoane sunt încarcerate. Nu s-a mai putut face nimic. Niciunul dintre ei nu a mai avut nicio șansă.

Singurul care a scăpat teafăr din cumplitul accident a fost șoferul TIR-ului din față, angajat al firmei de transport din Pitești-Agexim. Reamintim faptul că cei cinci bărbați morți erau angajați ai unei firme de construcții din Bascov, OmniConstruct, deținută de Silviu Badea, fiul omului de afaceri Gheorghe Badea.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs