prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dezastrul dintr-o tabără din Argeș! Zeci de copii au plătit pentru toalete și camere mizerabile și lipsa dușurilor!

Grajduri ponosite, camere mici și murdare, fără aer condiționat sau dușuri. Sunt imaginile dezolante descrise de un bărbat care și-a trimis copilul, în această vară, într-o tabără din Argeș. Mizerie, haos și dezorganizare-sunt alte aspecte semnalate de un părinte care spera aer liber, curățenie și dezvoltare personală sau imagini unice, de neuitat pentru copilul său.

Realitatea de la fața locului, Tabăra de Echitație 7 Cai din localitatea Nămăești este cu totul alta, după spusele și imaginile postate un polițist, tatăl unuia dintre micuții care au călcat pragul taberei în această vară. Toaletele sunt insalubre, pline de mizerie și ambalaje sau peturi, sunt alte aspecte semnalate de bărbatul indignat de condițiile pe care zeci de copii au fost nevoiți să le spuporte. Bărbatul povestește că aceste lucruri s-au întâmplat în luna iunie a acestui an.

De altfel, bărbatul a povestit că în complex era un miros execrabil, cei mici fiind lăsați într-o mizerie de nedescris. “Ce mizerie! Nu pot să cred că ați ajuns aici”, a afirmat polițistul, într-o filmare trimisă observatornews.ro, tocmai pentru a atrage atenția asupra unor lucruri care nu pot fi tolerate sau trecute cu vederea, dar și pentru ca alți părinți, să nu mai trăiască o astfel de experiență. Pentru care plătești și sume consistente de bani, bineînțeles.

Sursa foto: Observator news.ro

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs