Dinu: „E rău, mi-a întors carnea. Zici că m-a tăiat cu cuțitul. Bine că nu a fost un copil!”

Consilierul local, Dănuț Dinu a fost atacat, seara trecută de un câine, în timp ce se afla la mișcare în parcul Lunca Argeșului. Acesta a declarat că nu s-a așteptat nicio secundă că poate fi atacat și că rănile provocate sunt grave, ajungând la spital pe Secția de Chirurgie Plastică. Din primele informații, se pare că proprietarul câinelui este un cunoscut medic piteștean care profesează în București.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! DĂNUȚ DINU-MUȘCAT DE UN CÂINE ÎN LUNCA ARGEȘULUI!

„E rău, nu m-am așteptat să mă muște un câine în halul ăsta. Mi-a întors carnea, zici că m-a tăiat cu cuțitul.

1 225x300 1 2 169x300 1

Eram cu căștile în urechi, ascultam și muzică, mergeam normal, mă îndreptam spre mașină. Parcul era plin de oameni. La un moment dat, pe una dintre alei, m-am apropiat de un domn care era cu câinele, erau așezați, amândoi erau așezați. În momentul în care m-am apropiat, câinele a sărit de pe bancă și m-a mușcat, pur și simplu mi-a sfâșiat carnea. Nici nu am fost atent, nu știu ce să zic, și eu iubesc animalele, am avut animale. Într-adevăr, câinele nu avea botniță, nici nu știu dacă era necesar, era un Brac german de talie mare. Nu știu ce să zic, probabil era stresat de la căldură, nici proprietarul nu s-a așteptat, s-a declarat surprins, nu înțelegea ce s-a întâmplat.

Bine că nu a fost un copil, nu știu ce s-ar fi putut întâmpla.

Am fost la spital, la Chirurgie Plastică, am făcut toate investigațiile, din fericire nu mi-a fost atins tendonul. Am fost cusut, mi s-a dat tratament, am fost la Infecțioase, mi s-a dat o schemă de antirabic, iau și antibiotice. Mi s-a recomandat 14 zile de repaus. Sunt supărat pentru că trebuie să plec în concediu. Bine că nu a fost mai rău. Bine că nu a fost un copil, nu știu ce s-ar fi putut întâmpla. Pe un copil de 50, 60 cm îl apuca de gât, nu știu ce s-ar fi putut întâmpla.”, a declarat Dănuț Dinu.

 

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.