prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Director de instituție – demisie surpriză în Argeș!

Printr-o postare pe facebook Elena Iagăr a anunțat, a doua zi după alegeri, demisia din funcția de director al Școlii Populare de Arte și Meserii. Iagăr a candidat pe listele PNL pentru o poziție de consilier județean în Consiliul Județean Argeș și, cel mai probabil, se va canaliza pe acest nou aspect al carierei. Elena Iagăr a provocat o surpriză uriașă după ce a părăsit PSD și s-a înscris în PNL. Iată postarea care anunță plecarea din fruntea instituției:

CITEȘTE ȘI: REZULTATE LA CJ ARGEȘ! CINE VA CONDUCE JUDEȚUL ÎN URMĂTORII 4 ANI?

448161946 122127098780275104 227607140953853773 n„Închei astăzi cea mai frumoasa etapă din viața mea – 7 ani în care am făcut tot ce am putut mai bine pentru Argeș și pentru oamenii lui. În mod sigur nu am făcut totul și în mod sigur nu am făcut totul perfect. Consider că nu este necesar să fac un bilanț, având mulțumirea că las în urmă realizări remarcabile, emoții pozitive și amintiri frumoase.

Vă mulțumesc vouă, tuturor celor cu care am muncit și cu care m-am bucurat de tot ce am construit împreună! Vă rog să nu considerați retragerea mea ca fiind o lașitate sau manifestarea unei mândrii exacerbate! Vine din convingere că instituția Școlii Populare de Arte și oamenii care lucrează aici merită și vor obține mai mult respect și mai multă susținere din partea Consiliului Județean Argeș, respect și susținere pe care le-am obținut cu greu în toți acești ani și pe care în mod cert mi-ar fi imposibil să le obțin de azi înainte.
Recunosc că îmi este greu, deși mă pregătesc de multă vreme pentru acest moment. Sunt încrezătoare că și cu viitoarea conducere, veți fi la fel de entuziaști, la fel de uniți și mult, mult mai buni! Vă voi urmări și mă voi bucura de tot ce veți fi realizat!”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.