prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Directorul „silvic” Armand Chiriloiu – adeziune secretă la PNL?

Faptul că Armand Chiriloiu este, în continuare, director la Direcția Silvică Argeș îi pune pe gânduri până și pe cei mai vechi și mai cu funcții dintre liberalii argeșeni. „Trădare să fie, dar s-o știm și noi” pare să spună ei pe la colțuri. Și totuși, nimeni nu știe nimic…sau nu spune nimic. Armand Chiriloiu este în continuare șef la Direcția Silvică, în ciuda reclamațiilor care au curs gârlă la adresa sa în ultimii ani.

Cel mai longeviv director pesedist pe guvernare liberală

De 8 ani este Armand Chiriloiu șef la conducerea Direcției Silvice Argeș. A schimbat guverne, prim miniștri de la PSD, de la PNL, prefecți de mai multe culori, a venit până și USR-ul la guvernare, dar nimeni nu-l mișcă din loc. Pus în funcție de PSD, tot ai lui au vrut să-l schimbe, dar atât de mult s-a lipit de scaun, încât orice încercare a fost zadarnică. Legăturile sale cu cei din minister, și nu doar de acolo, par să transceadă orice relație politică sau profesională.

Controlul de acum un an s-a soldat cu…liniștea lui Armand

În urmă cu vreun an, în plină guvernare liberală, corpul de control al ministrului a descins la Direcția Silvică Argeș în control, după ce se adunase vraful de reclamații și sesizări. Se vorbește că nu au fost concluzii care ar fi trebuit nu doar să-l zboare din scaun pe veșnicul director, dar care să-l și pună mai la răcoare pentru ceva vreme. Uimitor, peste raportul corpului de control se pune ditamai praful, iar Chiriloiu este și acum director la Direcția Silvică deși nu pare să fie susâinut nici de PSD, nici de PNL. Totuși, faptul că fostul ministru al Mediului Costel Alexe nu l-a deranjat nici cu un cuvânt pe Chiriloiu spune multe. Inclusiv că Armand ar avea un carnet de liberal ținut la secret printr-un alt județ. Să fie la Timiș unde ar avea niște proprietăți și unde și-a început cariera prin tatăl său, în casa celebrului pesedist Ilie Sîrbu, socrul lui Ponta și prieten de vânătoare cu Adrian Năstase?

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs