prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Diriginta Antoniei a leșinat când a aflat de sinucidere! Detalii dureroase!

Diriginta Antoniei, copila din Mărăcineni care a ales să-și încheie socotelile cu viața mult prea devreme, este în stare de joc de când a aflat cumplita veste. Profesoara, care ținea mult la fată, o elevă dintre cele mai bune dealltfel, a leșinat când a aflat despre sinucidere.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: SINUCIDEREA ANTONIEI-ANCHETATĂ DE PROCURORI LA LICEUL LA CARE ÎNVĂȚA!

Antonia era cunoscută ca una dintre cele mai bune eleve. Era silitoare, avea rezultate bune la învățătură și îi plăcea să se implice în tot felul de activități extrașcolare. Anul trecut a fost plecată din România într-un schimb de experiență școlară în cadrul burselor Erasmus. Era foarte plăcută, prietenoasă și tot timpul sărea în ajutorul celor din jur. Tocmai de aceea își propusese să învețe astfel încât să intre la Medicină și să ajungă doctor.

Cu toții, elevi, profesori, diriginte sunt șocați și înmărmuriți de durere. Printre râuri de lacrimi, cu ultimele puteri cu toții îi aduc un omagiu bun, au numai vorbe de laudă la adresa adolescentei. De la primul până la ultimul coleg, profesori deopotrivă, cu toții povestesc că era un copil foarte bun, educat, deștept.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.