prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Dispensar ultramodern în Pitești! Află în ce cartier!

Un dispensar ultramodern care va cuprinde șase cabinete medicale se dorește a fi construit în Pitești, pe strada Carpați. În următoarea ședință a Consiliului Local Pitești, care va avea loc joi, 29 septembrie, se va vota proiectul privind aprobarea studiului de fezabilitate aferent obiectivului de investiții „ Construire și dotare dispensar medical, strada Carpați nr. 1C, municipiul Pitești, județ Argeș.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI ÎN TRAFICUL DIN GĂVANA! DISPAR ZECI DE LOCURI DE PARCARE!

Concret, proiectul vizează construirea cu fonduri de la CNI, a unui dispensar uman care să cuprindă șase cabinete medicale cu următoarele specializări: medicină de familie, pediatrie, oftalmologie, urologie și două cabinete stomatologice.

Valoarea estimată, conform devizului general, este de 6.989.109,02 lei, TVA inclus, din care valoarea finanțată de municipiul Pitești este de 183.420 lei, inclusiv TVA.

De asemenea, în următoarea ședință a Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Pitești va fi solicitat și avizul comisiei de circulație pentru un Plan Urbanistic de Detaliu cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului. Potrivit planului de amplasament, se propune ca accesul la proprietate să se facă prin parcarea dintre blocurile C2 și E2.

„Municipiul Pitești solicită avizul comisiei de circulație pentru un Plan Urbanistic de Detaliu cu privire la racordarea la rețeaua de căi de comunicație a proiectului de investiții  ”Construire și dotare dispensar medical”, amplasat în municipiul Pitești, strada Carpați nr. 1C, conform Certificatului de urbanism nr. 564/25.05.2022. Potrivit planului de amplasament, se propune ca accesul la proprietate să se facă prin parcarea dintre blocurile C2 și E2.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs