Document. Conducerea FC Argeș a cerut retragerea licenței pentru Dinamo! Amenințări cu Tribunalul de Arbitraj de la Lausanne!

Conducerea FC Argeș joacă o ultimă carte și una periculoasă pentru a rămâne în Liga I și, printr-un document oficial transmis în cursul zilei de astăzi către Federația Română de Fotbal, cere retragerea licenței pentru Liga I primită de Dinamo! Potrivit documentului publicat de gsp.ro, piteștenii cer câștigarea barajului cu „câinii” la „masa verde”, ceea ce ar însemna rămânerea în primul eșantion fotbalistic.

În adresa trimisă de către oficialii FC Argeș s-a cerut ca Dinamo să demonstreze că nu mai are datorii la data de 31 martie 2023, cu toate că se știe că bucureștenii se află în plin proces de reorganizare și au de plătit aproximativ opt milioane de euro sume restante. De asemenea, potrivit documentului, judecătorul sindic nu a aprobat noul plan de reorganizare al lui Dinamo până la data de 30 aprilie, termenul limită când o echipă putea solicita licența de Liga 1. Decizia în privința planului de reorganizare al alb-roșilor a fost amânată pentru data de 25 mai.

Mai mult, oficialii din Trivale au amenințat că dacă nu vor primi un răspuns în 24 ore vor merge la Tribunalul de Arbitraj de la Lausanne.

„În măsura în care nu veți da curs solicitărilor noastre, ne rezervăm dreptul de a acționa împotriva oricărei persoane responsabile, în toate modalitățile permise de lege, inclusiv pe cale penală, pentru atragerea răspunderii persoanelor vinovate și pentru recuperarea prejudiciilor produse clubului nostru” se arată în docment.

650106491 Documente FC Arges Dinamo Page 1 650106491 Documente FC Arges Dinamo Page 2 650106491 Documente FC Arges Dinamo Page 3 650106491 Documente FC Arges Dinamo Page 4

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.