prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doi chinezi cu ședere ilegală în Argeș!

Poliţiştii de imigrări din Argeş au depistat doi cetăţeni din China, care nu au părăsit ţara la expirarea perioadei legale de şedere. Aceștia au fost sancţionați contravenţional şi obligați, prin decizie de returnare, să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile.

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al judeţului Argeş au organizat, la data de 03 octombrie a.c., o acţiune în scopul prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În cadrul activităţilor întreprinse, polițiști au depistat 2 bărbați, în vârstă de 32 respectiv 33 ani, din China, cu şedere ilegală. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de imigrări au stabilit că aceștia au intrat legal în România în baza unor vize de scurtă ședere, însă la expirarea valabilităţii acestora nu au părăsit teritoriul ţării noastre.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii de imigrări au emis pe numele acestora decizii de returnare de pe teritoriului României, prin care sunt obligați să părăsească ţara în 15 zile şi, totodată, aceștia au fost sancţionați contravenţional cu amendă în valoare de 800 lei.

Serviciul pentru Imigrări al judeţului Argeş continuă acțiunile pentru prevenirea şi combaterea şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune şi cooperând cu toate instituţiile cu atribuți în domeniu, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre.

Facem apel către toți cetățenii străini de pe raza județului si contăm pe respectul dumneavoastră față de legislația în domeniu, invitându-vă să ne contactați pentru orice aspect referitor la aplicarea prevederilor legale la sediul Serviciului pentru Imigrări Argeș din bld. Republicii, bl. E3c, Mezanin 2, la numărul de telefon :0248 222 328, e-mail [email protected], sau vizitând site-ul public la adresa: www.portaligi.mai.gov.ro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.