Doi tineri de 19 și 15 ani morți într-un cumplit accident! Alți doi copii scăpați prin minune! VIDEO!

Doi tineri de 19 și 15 ani morți într-un cumplit accident! Alți doi copii scăpați prin minune!

Doi tineri de 19 și 15 ani, din Căldăraru, și-au pierdut viața în urmă cu puțin timp timp, într-un înfiorător accident de circulație care s-a petrecut chiar pe raza localității în care locuiau. În mașina care se îndrepta către casă se aflau patru tineri, dintre care trei minori de 17, 15 și 14 ani.

CITEȘTE ȘI: ÎNCĂ 75 KILOMETRI DE DRUM EXPRES ÎN ROMÂNIA! VA FACE LEGĂTURA CU DOUĂ AUTOSTRĂZI!

Șoferul, în vârstă de 19 ani a murit pe loc, la fel și pasagerul din dreapta, un copil de numai 16 ani. Tinerii se îndreptau către casă după ce participaseră la o petrecere de 1 Mai. Nu mai aveau mult până acasă când s-a întâmplat nenorocirea. Pe fondul oboselii și a vitezei, șoferul a pierdut controlul volanului iar mașina s-a izbit violent de un stâlp după care s-a răsturnat.

Din nefericire șoferul și pasagerul din dreapta față nu au făcut față impactului și au murit pe loc. Ceilalți doi copii, ambii minori, au fost răniți și ei în accident însă, numai un miracol a făcut să scape nevătămați.

„În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism, pe DN 65 A, dinspre Pitești, în localitatea Căldăraru, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, a lovit un stâlp de electricitate și un copac și s-a răsturnat pe plafon.

În urma impactului, conducătorul auto și un pasager, de 15 ani, au rămas încarcerați, iar în urma extragerii de către echipajele specializate, au fost declarați decedați. Alți doi tineri, de 14, respectiv 17 ani, pasageri în autoturism, au fost răniți, însă, după evaluarea efectuată de echipajele medicale, au refuzat transportul la spital.

În cauză, va fi întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.”, precizează IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.