prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doliu imens în politică! A murit un cunoscut parlamentar!

Doliu imens în politică! A murit un cunoscut parlamentar! Doliu imens în politica românească după ce un parlamentar cu șase mandate a murit. Este vorba despre fostul deputat PSD, Anghel Stanciu, care s-a stins din viață la vârsta de 74 ani. Fost parlamentar a fost ales atât din partea Partidului România Mare, dar și din partea PSD, fiind în legislativ 24 de ani.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! TINERI POLIȚIȘTI-MORȚI ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE!

„Cu nemărginită durere în suflet, familia anunţă trecerea in nefiinta a celui care a fost prof. univ. emerit,doctor docent.dr ing.Anghel Stanciu, tata,frate, soț, bunic și om intre oameni. Vei rămâne veşnic în sufletele noastre! Sicriul va fi depus la Capela Daniel si Anca, vis a vis de intrarea in cimitirul Eternitatea, in cursul zilei de marti , iar inmormantarea va avea loc joi, la Cimitirul Eternitatea, la ora 12.00”, a scris nora fostului parlamentar, Irina Stanciu.

„Iasul a pierdut astazi pe unul din cei mai apreciati si valorosi universitari, prof. univ. emerit, dhc. dr.ing. Anghel Stanciu. În varsta de 74 de ani, cu o impresionanta cariera didactica la Univ. Tehnica Gh. Asachi din Iasi si ulterior, politica in Parlamentul Romaniei, Anghel Stanciu a fost o personalitate marcanta a comunitatii iesene in perioada 1992-2016. Profesor in cadrul Catedrei de Geotehnica si Fundatii din cadrul Facultatii de Constructii Iasi, Universitatea Gh. Asachi Iasi, dar si membru al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania si al Academiei de Stiinte Agricole si Sivice Gheorghe Ionescu Sisesti, Anghel Stanciu a lasat in urma sa o impresionanta mostenire stiintifica si didactica, constand in peste 216 lucrari stiintifice publice, 20 de cursuri, manuale, carti si indrumatoare, 7 brevete de inventii, 71 de contracte de cercetare stiintifica si 15 proiecte realizate. Profesorul Anghel Stanciu a fost si Presedinte al Senatului Universitatii Tehnice Gheorghe Asachi din Iasi in perioada 2012-2016”, potrivit Ziarului de Iași.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs