prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doliu imens în Poliție! Chestorul Fătuloiu-moarte fulgerătoare!

Chestorul Dan Fătuloiu, fostul șef al Poliției Argeș și al Poliției Române  a murit ieri seară în urma unui infarct. Din primele informații, se pare că Fătuloiu nu avea probleme de sănătate. În urmă cu două săptămâni, Dan Fătuloiu a fost socru mare, fiul lui căsătorindu-se.

dan fatuloiu 300x169 1

Dan Fătuloiu a fost, din 1994 până în 1997, inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița, după care, din 1997 până în 2000, a ocupat funcția de inspector șef la Inspectoratul de Poliție al Județului Argeș. Între 20 ianuarie 2005 și 9 august 2007 s-a aflat la conducerea Poliției Române.

În 2000 devine șef al Poliției Capitalei de unde, în 2004, ajunge director adjunct al Direcției Generale de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Dan Fătuloiu devine inspector general al Polției Române, funcție din care pleacă, în 2007, devenind șef al Biroului atașatului afacerilor interne în Statele Unite ale Americii, cu funcție de ministru-consilier. În mai 2011, a fost numit atașat pe afaceri interne la Milano. Dan Fătuloiu a ieșit la pensie în noiembrie 2013.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs