prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doliu imens! Un controversat afacerist a murit subit la doar 52 ani!

Doliu imens! Un controversat afacerist a murit subit la doar 52 ani!

Un controversat om de afaceri a murit subit la doar 52 ani. Din primele informații, se pare că bărbatul a căzut pe scări, în propria locuință, și s-a lovit la cap. Ulterior, pentru că nu s-a simțit rău, a mers la culcare. Soția sa a anunțat că bărbatul a murit în somn.

CITEȘTE ȘI: AGRESORUL ELEVEI DESFIGURATE DIN MIOVENI – RECIDIVIST DE PROFESIE! ÎN CE SCANDALURI A MAI FOST IMPLICAT?

Concret, este vorba despre omul de afaceri Călin Așchilean, fostul patron al restaurantului Aroma din Cluj, locul unde procurorii DNA au făcut, în urmă cu mai mulți ani, flagrantul din celebrul Dosar Valiza, în care a fost vizat Gigi Becali. De asemenea, Aschilean a deținut cafeneaua care funcționează în interiorul cinematografului Florin Piersic împreună cu un alt prieten bun de-al său: Adam Laszlo, liberal și fostul director al Casei de Cultură a Studenților Cluj Napoca, scrie gazetadecluj.ro.

„Cu tristete și adâncă durere în suflet vă anunțăm că ieri 26.09.2023, a trecut în neființă iubitul nostru tată, soț, frate, fiu, Călin Așchilean, părăsindu-ne fulgerător și lăsând un mare gol în urma. Corpul neînsuflețit va fi depus la Capela Noua a Cimitirului din Mănăștur, mâine 28.09.2023 începând cu ora 19:00 pentru priveghi. Slujba de înmormântare urmând a avea loc în data de 29.09.2023 la ora 13:00 la Capela Noua a Cimitirului din Mănăștur. Dumnezeu sa îl ierte să să îl odihnească în pace!”, a anunțat soția lui Călin Așchilean, un apropiat al fostul primar al Clujului, Sorin Apostu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs