prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Doliu în sistemul medical argeșean! A murit doctorul Ilie Stanciu!

Doctorul Ilie Stanciu, unul dintre cei mai renumiți medici reumatologi din Argeș, s-a stins din viață în această dimineață. Fost șef al Secției de Reumatologie al Spitalului Județean Argeș, formator de salvatori de vieți, un om care și-a făcut meseria cu dăruire a lăsat un gol după ce a trecut la cele veșnice în colectivul de la Spitalul Sf. Nicolae, a anunțat dr. Fidan Osman, directorul spitalului Sf. Nicolae.

„Am pierdut azi un prieten, un coleg, un OM care a trăit demn și modest, care a ajutat mii și mii de bolnavi cu abnegație si profesionalism. Viața a fost dura cu dânsul, si-a pierdut fiul de 21 de ani, dar a continuat să profeseze cu și mai multa dăruire! A fost o onoare pentru mine să îl am alături,  dar și ca model de specialist. ODIHNEASCĂ-SE IN PACE CONF.UNIV.DR. STANCIU ILIE- MEDIC PRIMAR BALNEOFIZIOTERAPIE, REUMATOLOGIE, DOCTOR IN MEDICINA”, a scris pe facebook dr. Fidan Osman, directorul Spitalului Sf. Nicolae.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs