prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Două semnături cu noroc!

Ieri la prânz, incertitudinea situaţiei în care s-a aflat Dănuţ Coman a luat sfârşit. Fostul portar al Argeşului era dorit de ciprioţii de la Anorthoxis Fa­magusta, dar patronul George Copos a cerut iniţial 125.000 de euro, apoi 62.000 de euro pentru a-l lăsa să plece. Şi atunci a explodat bomba: Dani Coman va pleca de la Rapid la F.C. Vaslui! Apoi, Dani Coman ne-a asigurat că va semna şi actele colaborării cu CS Mioveni!
Ironia sorţii: primul meci îl va juca contra Rapidului în Giuleşti!
Salut, Dani! Te-am sunat să-mi spui dacă ai semnat actele de colaborare între Şcoala ta de Fotbal şi CS Mioveni.
– Înainte să vă răspund la întrebare, vreau să vă spun că acum sunt un om fericit, bucuros şi liniştit.
De ce?
– Pentru că în urmă cu un sfert de oră (nn la ora 13.15), am semnat cu F.C. Vaslui! Sunt fericit că totul s-a terminat cu bine pentru mine. Sincer, nici nu contează prea mult valoarea contractului sau pe câţi ani este. Important este că acum sunt liniştit şi voi juca la o echipă care îşi doreşte titlul de campioană şi va juca în preliminariile Ligii Campionilor.
Dar Rapidul nu-şi dorea titlul?
– Ba da, însă pentru mine era o presiune prea mare din partea unor suporteri, lucru pe care nu-l meritam după câte am făcut eu pentru Rapid. Acum suporterii nu vor mai pune acea presiune pe mine şi voi putea juca liniştit la noua mea echipă.
„Sper ca noua echipă a Mioveniului să rămână în Liga a II-a“
În prima etapă a campionatului din Liga I, noua ta echipă va juca în Giuleşti cu Rapid!
–  Ironia sorţii… Asta e. Deocamdată nu m-am gândit anume la acest meci. Pot doar să spun că va fi un derby, şi… să vedem ce va fi. Eu personal, nu ştiu dacă voi juca sau nu.
Îţi doresc multă baftă. Dar cu CS Mioveni cum rămâne?
– Aşa cum am stabilit!
Adică?
– Ne-am înţeles, şi vom semna actele în aceste zile. Deci fiţi liniştiţi; totul este OK şi din acest punct de vedere, cu CS Mioveni. Sunt convins că antrenorul Mihăiţă Ianovschi, jucătorii care au venit şi vor mai veni la CS Mioveni vor face treabă bună şi vor rămâne în Liga a II-a, chiar dacă vor porni cu un handicap de 13 puncte, şi la finalul campionatului vor retrograda cinci echipe.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs