prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Drum expres – licitat! Ce s-a întâmplat este incredibil!

Licitația pentru construirea Drumului Expres Satu Mare-Oar-Frontieră Ungaria a fost suspendată de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, după ce au fost cerut mai multe clarificări la caietul de sarcini depus de constructori. Contractul, scos la licitație pe data de 29 ianuarie, este strict pe partea de construire a noului drum de mare viteză, are o durată de execuție de doi ani și o valoare cuprinsă între 738 și 832 milioane lei, finanțat prin Programul Transport (40% finanțare). Termenul limita a fost de 14 martie, iar în urma clarificărilor cerute de CNAIR, acesta a fost devansat.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! S-A DAT ALARMA PE ȘANTIERUL LOTULUI PITEȘTI – CURTEA DE ARGEȘ AL A1! SE ÎNTÂMPLĂ ACUM!

Pe traseul Drumului Expres Oar – Satu Mare denumit „Someș Expres”, care va avea o lungime de aproximativ 11 km (cu 2 benzi pe sens), se vor construi inclusiv două noduri rutiere, două parcări (cate una pe fiecare parte) și un Centru de Întreținere și Control.

De precizat este faptul că studiul de fezabilitate și Proiectul Tehnic fiind realizate de proiectantul Search (contract semnat în vara 2020). Indicatorii tehnico-economici pentru Drumul Expres Satu Mare – Oar au fost aprobați încă din noiembrie 2022. Prețul ofertei reprezintă 70% din punctajul total.

Datele tehnice:

Drum Expres Satu Mare date tehnice

Traseul Drumului Expres Satu Mare-Oar-Frontieră Ungaria:

Drum Expres Satu Mare Oar

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs