prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Dumnezeu să te ierte, Daria! Iartă-ne!” Strigăt de durere după moartea cutremurătoare a unei adolescente de 17 ani!

„Dumnezeu să te ierte, Daria! Iartă-ne!” Strigăt de durere după moartea cutremurătoare a unei adolescente de 17 ani!

Sfârşit înfiorător pentru Daria, o tânără de doar 17 ani care avea un viitor înainte, dar şi pentru tatăl său. Cei doi au murit în mașina condusă chiar de bărbat după un impact frontal cu un microbuz.

CITEȘTE ȘI: REORGANIZARE TERITORIALĂ ÎN ARGEȘ. CE LOCALITĂȚI AR DISPĂREA?

Viteza a fost cauza tragediei, susțin polițiștii care au deschis o anchetă. În urma teribilului accident bărbatul de 45 ani și Daria, fiica acestuia, și-au pierdut viața pe loc. Un alt tânăr, în vârstă de 19 ani, iubitul adolescentei, care se afla și el în mașină, a fost rănit extrem de grav, fiind nevoie de intervenția elicopterului SMURD, care l-a transportat la spital. Din microbuz, pasagerul din dreapta față și-a pierdut și el viața pe loc. În total au fost 11 victime: trei decedate și opt duse de urgență la spital. Teribilul accident a avut loc pe DN25 spre Tecuci.

Vestea morţii Dariei a căzut ca un trăsnet printre apropiați, prieteni, colegi sau profesori. Sute de mesaje de condoleanțe au curs în mediul online după aflarea tragediei. Unul a ieșit în evidență, însă. O profesoară a Dariei și-a strigat durerea într-un mesaj emoționant.

„Dragă Daria, Ziua de 13 se dovedește o zi fatidică pentru tine și pentru familia ta. Îmi pare atât de rău că nu-mi vei mai zâmbi niciodată. Din septembrie, mă obișnuisem cu absența ta de pe băncile sălilor de clasă din școala în care te-am cunoscut, școala care era pregătită să-ți ofere totul: zborul tău către cunoaștere, către împlinire. Nu voi uita că ultima notă pe care ți-am trecut-o în catalog a fost 10 (zece). L-ai meritat. Tu (de fapt, familia ta), ai ales calea ușoară – ai ales să te muți la o școală care, credeai, îți permitea să o “treci” fără absențe (?!). Iartă-i pe adulții din jurul tău pentru alegerile lor în ceea ce te privește. Dacă trăiam într-o societate normală, cu reguli și legi care se respectă, cu respect pentru educație, tu ai fi fost azi, într-o zi de luni, la ȘCOALĂ. Nu alături de tatăl tău, în mașina unui adult inconștient și iresponsabil în care aveai încredere, căruia te pregăteai să-i spui tată-socru (la 16 ani?!) și care conducea pe un drum național cu 160 km/h și care nu era nici îngrijorat, nici amendat că tu nu ești la școală (într-o zi de luni).

Iartă-ne, pe toți cei care permitem ca lucrurile acestea să fie normalitate în țara în care te-ai născut și în care ai murit, azi, Daria. Aveam atâtea de învățat, împreună, anul acesta. Joi, am fi avut ora de chimie. Te-aș fi condus, cu succes, în tainele chimiei organice. Sigur ți-ar fi plăcut, Daria! Metan, etan, propan…, Daria. Dumnezeu să te ierte, Daria! Pe tine și pe tatăl tău. Veți fi împreună printre îngeri. Nu vei fi singură ACOLO. Ne vom ruga pentru mama, sora, bunica ta și pentru cei care ți-au fost dragi.”, a scris Maria Irimia.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs