prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

După o spargere ca-n filmele americane au ajuns după gratii!

După o spargere ca-n filmele americane au ajuns după gratii! Se întâmpla la sfârșitul lunii august la Orange Shop. Patru invivizi cu cagule au furat în doar un minut și jumătate, zeci de telefoane și tablete.

Firma de pază a ajuns la fața locului după 3 minute și nu i-a mai prins deoarece aceștia au venit cu o mașină de culoare neagră cu numere de Bulgaria expirate.

După ce polțiștii au deschis o anchetă în acest caz, în dimineața zilei de 10 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung și a secțiilor de poliție rurală arondate, împreună cu luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza județului Olt, la locuințele a 4 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în data de 30 august a.c., cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în incinta unui magazin de pe raza municipiului Câmpulung de unde ar fi sustras telefoane mobile și tablete.

Totodată, aceștia sunt bănuiți că ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism având aplicate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare.

Prejudiciul estimat se ridică la aproximativ 13.500 de euro.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul IGPR și al Unității Centrale de Analiza Informațiilor.

În urma audierilor doar a trei persoane pentru că unul nu a fost găsit, doi bărbați au fost reținuți pentru furtul de pe raza municipiului Câmpulung, în urma unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.