prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

După zile de priveghi trist şi fără prieteni, actriţa Ileana Stana Ionescu a fost incinerată azi

După zile de priveghi trist şi fără prieteni, actriţa Ileana Stana Ionescu a fost incinerată azi

După ce ceremonia de înmormântarea a fost amânata pentru ca fiul lor să poată ajunge acasă din Statele Unite, acolo unde s-a stabilit, Andrei Ionescu, soţul regretatei actriţe Ileana Stana Ionescu a respectat astăzi ultima dorinţă a acesteia şi trupul ei neînsufleţit a fost incinerat.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. AU ÎNCEPUT DEFRIȘĂRILE PE LOTUL BOIȚA-CORNETU AL A1! IMAGINILE MOMENTULUI!

„Este greu, dar Dumnezeu mi-a dat putere! Azi a fost incinerată, apoi urna cu cenușă va fi depusă în cimitirul crematoriului, acolo avem o casetă. Ileana a dorit să fie incinerată, ca să fie lângă mama ei, urmez eu! Oricum nu voia niciodată să vorbească despre moarte, evita subiectul, ea era mai sensibilă, suferise și câteva AVC-uri. După incinerare, am organizat cu ajutorul unor oameni dragi o masă de adio, la un local. I s-a pus poză ei mare, într-un tablou, cei prezenți au fost serviți cu ciorbiță și cu friptură, mâncărurile ei preferate”, a spus Andrei Ionescu.

Actorul în vârstă de 96 de ani a spus că nu a apucat să-şi ia la revedere la soţia sa, pentru că aceasta a murit în somn.

„Ea a murit în somn, n-am apucat să ne mai spunem ceva, să ne luăm adio. Oricum,  nici nu mă mai recunoștea, suferise niște AVC-uri. A murit senină, avea un chip atât de senin… Am îmbrăcat-o într-o rochie superbă, albă, căreia ei îi plăcea atât de mult, dar pe care nu apucase să o îmbrace. Era atât de frumoasă, Ileana mea!”, a povestit el.

Din păcate, marea actriţă care a fost Ileana Stana Ionescu nu a avut parte de un priveghi aşa cum ar fi meritat, pentru că, spune soţul său, la Capela Cimitirului Bellu Catolic, acolo unde a fost depus corpul său, a fost aproape pustiu şi doar foarte puţini dintre colegii ei de breaslă au venit să-şi aducă omagiul şi să-şi ia bun rămas.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs