prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

ECLIPSA TOTALĂ DE LUNĂ – Ce trebuie să faceți!

Înainte ca Luna să devină sângerie pe Cer, ar fi bine să faceți aceste lucruri! Să aveți o stare pozitivă pentru că toate emoțiile și trăile dumneavoastră din această zi, pot avea repercursiuni pentru următorii 8 ani cu extensie până la 29 de ani, spun astrologii.

În intervalul orar 14:00 – 21:00, puteți face proiecții pe termen lung, cum ar fi proiecte, planuri de viitor, pentru că dorințele vor fi auzite și îndeplinite dacă mai sunt urmate și de o rugăciune din tot sufletul, mai spun specialiștii. Trebuie evitat de semnat contracte până la data de 13 august pentru că începând de astăzi Mercur a intrat în retrogradare în zodia Leu și există riscul să vă recuperați banii cu greu sau chiar deloc. Nu doar Mercur este de vină pentru că mai sunt și alte planete greoaie retrograde.

Creați-vă condiții de relaxare pe tot parcursul zilei, evitați stările conflictuale, veștile care vă destabilizează emoțional, gândiți pozitiv, alungați-vă din minte tot ce v-ar putea trage în jos, pentru că este o ocazie unică, să puteți schimba ceva în viața dumneavoastră, mai supun astrologii.

Nu este de ocolit faptul că puteți avea în această zi tot felul de dureri ciudate pe corpul fizic, transpirații abundente, dureri articulare, dureri musculare, migrene. Nu vă grăbiți să mergeți la spital sau să sunați lșa 112, pentru că toate aceste stări fizice proaste au doar o singură cauză = Eclipsa  totală de Lună. După acest fenomen astronomic vor trece toate, mai spun specialiștii.

Eclipsa totală de Lună din 2018, ce va avea loc pe 27-28 iulie, este unul dintre evenimentele fascinante pentru toţi pasionaţii de astronomie. Vizibilă şi din România, va fi cea mai lungă eclipsă totală de Lună din secolul XXI.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs