prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Elevii din Pitești își vor primi bursele! În ce școli vor fi acordate cele mai multe! LISTA COMPLETĂ!

Elevii din Pitești își vor primi bursele! În ce școli vor fi acordate cele mai multe! Bursele acordate elevilor din învățământul preuniversitar de stat din Pitești, pentru perioada ianuarie-august 2023,  vor fi aprobate de Consiliul Local al municipiului Pitești în ședința din această lună.

CITEȘTE ȘI: ULTIMA ORĂ! SUTE DE LOCUINȚE RĂMÂN FĂRĂ APĂ!

Concret, conform proiectului de hotărâre, la propunerea fiecărei unități de învățământ, urmează să fie aprobate un număr de 5411 burse de merit, 144 burse de performanță, 449 burse de studiu și 1513 burse de ajutor social.

Cele mai multe burse de merit vor fi acordate în continuare, la fel ca în anii trecuți, elevilor de la Colegiul Național I.C.Brătianu (1050) iar cele mai multe burse de studiu (34) merg către elevii de la Colegiul Tehnic Costin Nenițescu. De asemenea, cele mai multe burse sociale vor fi acordate elevilor Școlii Gimnaziale „Tudor Mușatescu” Pitești.

PH aprobare burse ianuarie august 2023 Page7

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs