Este incredibil ce se întâmplă pe șantierul Drumului Expres! Un real pericol!

Este incredibil ce se întâmplă pe șantierul Drumului Expres! Un real pericol!

Este incredibil ce se întâmplă, de luni de zile, pe șantierul unuia dintre cele mai așteptate drumuri expres din România. După lungi anchete și cercetări, autoritățile au descoperit de ce utilajele de pe pe şantierul drumului expres A3 – DN1, în judeţul Cluj rămâneau fără motorină.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

Concret, doi bărbați au fost prinși și reținuți după ce au golit, luni la rând, rezervoarele utilajelor. Se pare că erau și ajutați de încă două persoane și că acționau noaptea, când nu lucra nimeni. Pe lângă motorină, bărbaţii mai furau şi chei sau alte scule. În urma percheziţiilor poliţiştii au confiscat 25 de mii de lei, patru telefoane, dar şi 20 de litri de motorină. Dintre cei patru indivizi, doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

„În data de 23 mai a.c. polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda, cu sprijinul unei grupe de intervenții din cadrul I.J.J. Cluj – Detașamentul 4 Turda, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară și 9 ordonanțe de percheziție a unor vehicule, în comunele Tureni și Petreștii de Jos, la locuințele a 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani, în cadrul unor cauze penale ce vizează infracțiuni de furt calificat. Din activitățile investigativ-operative derulate de polițiști a reieșit că, în perioada februarie – mai 2024, cele 4 persoane ar fi sustras, pe timp de noapte și în mod independent, cantități de motorină din rezervoarele unor utilaje amplasate pe un șantier din proximitatea A3 – DN1, precum și alte scule și chei pentru utilaje, cauzând un prejudiciu total de peste 25.000 de lei. Astfel, în cadrul perchezițiilor au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sumele de 25.450 de lei și 350 de euro, 4 telefoane mobile, 20 de litri de motorină, precum și alte bunuri de interes în cauză.

Ca urmare a concretizării materialului probator, pe numele a doi bărbați, de 25 și 31 de ani, au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore.”, au transmis autorităţile din Cluj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.