prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Eugen Tomac: Electoratul PMP nu este unul mare!

Partidul Mișcarea Populară sub conducerea lui Eugen Tomac nu poate atinge pragul electoral pentru a se întoarce în Parlament! A spus-o chiar Tomac, președintele ilegitim al PMP într-o conferință de presă organizată la Pitești chiar cu o zi înainte de Congresul Regional al formațiunii politice care va fi condus de Cristian Diaconescu.

„Electoratul PMP nu este unul mare!” sunt exact cuvintele lui Eugen Tomac, care, de aproximativ un an, a preluat abuziv conducerea partidului. De ce nu au existat schimbări în sondaje? O explică tot Tomac: „Am încercat să revigorăm partidul după mai multe încercări neplăcute”. Mai exact a existat doar o încercare și nimic altceva. O altă explicație, dată tot de Tomac, este că „electoratul PMP nu va accepta niciodată să se urce în remorca PSD”, cu toate că există exemple concrete că aleși locali sau reprezentanți de seamă „joacă” după cum cântă social democrații.

Mai mult, acesta a mai spus că este esențial „într-o societate este fundamental să respecți votul cetățenilor”, ceea ce chiar Tomac nu a făcut după alegerile din anul 2020 când PMP-ul condus de el nu a obținut nici 5% din voturile românilor.

De precizat este faptul că, potrivit Registrului Partidelor Politice din Romania, Eugen Tomac nu este președinte statutar al partidului, ci fostul ministru Cristian Diaconescu. Acest aspect a ajuns și în instanțele de judecată, care nu au ajuns, momentan, la un deznodământ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs