prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Au început lucrările de reabilitare ale Bulevardului Dacia din Mioveni!

Cea de-a treia etapă a lucrărilor de reabilitare ale Bulevardului Dacia din Mioveni au început astăzi, urmând ca în următoarea perioadă să fie efectuate lucrări pe tronsonul cuprins între trecerea de cale ferată din Colibași și sensul giratoriu din centrul orașului. Termenul de finalizare al acestei etape, care este și ultima, este de 1 iunie, iar în această perioadă traficul va fi restricționat, șoferii fiind rugați să adapteze viteza și să respecte indicațiile polițiștilor.

Ion Georgescu: „Am vrut să dovedesc că putem să rezolvăm în echipă și problemele locale”

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, a declarat cu această ocazie că pe acest drum nu s-a mai intervenit de 17 ani, timp în care au fost făcute zeci sau chiar sute de cereri. Acum, după preluarea portofoliului de către PSD a Ministerului Transporturile, lucrurile au început să se miște, iar în următoarea lună se va lucra intens pentru reabilitarea DN73D.

„Acest drum nu a mai fost reabilitat de 17 ani. Am vrut să dovedesc că putem să rezolvăm în echipă și problemele locale. Au mai fost și alte partide politice la guvernare, dar nu s-a realizat nimic. PSD a dovedit că îi interesează, motiv pentru care în următoarele 30 de zile, DN73D va fi asfaltat” a declarat edilul Ion Georgescu.

Deputatul Simona Bucura Oprescu: „Mioveniul este de importanță economică maximă pentru România”

WhatsApp Image 2022 05 09 at 1.19.50 PM 300x225 1De asemenea, deputatul Simona Bucura Oprescu a declarat că lucrările de reabilitare ale drumului DN73D erau absolut necesare, acest drum fiind tranzitat zilnic de mii de persoane.

„Este una dintre problemele mai vechi ale administrației din Mioveni. Vestea bună este că astăzi începe reabilitarea. Mioveniul este de importanță economică maximă pentru România, iar calitatea drumurilor este foarte importantă, astfel încât să avem dezvoltare în orașul Mioveni. Mă bucur că astăzi s-a trecut la fapte și vom putea circula pe un drum mai bun” a declarat Simona Bucura Oprescu.

La deschiderea lucrărilor, au participat edilul orașului Mioveni, Ion Georgescu, deputatul Simona Bucura Oprescu și Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.