prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! AUR depune moțiune de cenzură! Câți parlamentari au semnat-o?

AUR va depune o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, a anunțat senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliul de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor. Acesta a declarat că măsurile care se doresc a fi luate vor afecta grav categoria de mijloc, iar până în momentul acesta moțiunea a fost semnată de 47 parlamentari.

CITEȘTE ȘI: DEZASTRUL DE PE A1 A ÎNDOLIAT CINCI FAMILII DIN BASCOV! TRAGEDIE IMENSĂ!
“Sunt măsuri prevăzute care pur și simplu dinamitează categoria de mijloc și atentează asupra coloanei vertebrale ale economiei naționale. Noi am întocmit un text de moțiune de cenzura care a fost semnat de 47 de parlamentari. Facem apel către colegii din partea USR și a celor independenți sau a celor din partea fostului premier Ludovic Orban să semneze și să o voteze.” a declarat Claudiu Târziu.

De asemenea, Târziu a dat că exemplu impozitarea formelor mici și mijlocii cu 3% din cifra de afaceri, iar aceasta măsură ar duce la închiderea multor afaceri.

„El conține câteva măsuri pe care noi le respingem cu fermitate. Nu suntem de acord cu prezumția că IMM sunt evazioniste sau și-au asigurat un paradis fiscal și merită să fie impozitate cu 3%. Aceasta măsură ar putea să pună lacătul pe ușă multor firme.” a adăugat Târziu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs