prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Ce spune Cătălin Cîrstoiu despre candidatura la Primăria  Capitalei? (Surse)

Medicul Cătălin Cîrstoiu este candidatul independent pe care coaliția îl dorește la Primăria Capitalei. Surse din apropierea medicului cu origini argeșene spun că medicul nu este acum în țară, dar ar fi spus că acceptă propunerea PSD-PNL de a candida la Primăria Municipiului București.

CITEȘTE ȘI: CONSTRUIREA NOULUI STADION DIN PITEȘTI – BLOCATĂ ÎN INSTANȚĂ! GENTEA: „MI SE PARE CĂ CINEVA VREA SĂ NE ÎNCURCE ȘI NIMIC MAI MULT!”

Dar cine este Cătălin Cârstoiu? Este medic ortoped și manager al Spitalului Universitar de Urgență București. Soția sa, Monica Cîrstoiu este medic ginecolog și lucrează la același spital. Cei doi au fost cununați de către fostul președinte al României, Traian Băsescu, pe vremea când el era primarul Capitalei. Cununia civilă a avut loc în Argeș, la Pitești, unde, la vremea respectivă, Ion Cîrstoiu, tatăl medicului Cîrstoiu, era unul dintre cei mai cunoscuți oameni politici. Președinte al Partidului Democrat Argeș (coleg cu Traian Băsescu), Ion Cârstoiu a fost deputat în mai multe mandate dar și prefect și subprefect de Argeș.

Manager performant și doctor renumit

Cătălin Cîrstoiu este de profesie ortoped și conduce Spitalul Universitar. De-a lungul timpului, managerul a făcut investiții masive în reabilitarea și dezvoltarea unității medicale. Blocul alimentar a fost renovat, iar bolnavii primesc acum alimentație de calitate și personalizată diagnosticului. S-a investit în echipamente de ultimă generație, iar anul trecut a fost semnat un contract pentru construirea unui nou corp în valoare de 880 de milioane de lei. El este și profesor universitar la UMF București.

Cătălin Cîrstoiu, finul fostului președinte Traian Băsescu este cel care a fost de gardă în data de 7 mai 2006, atunci când fostul șef al statului a mers la spital cu dureri de spate. A fost diagnosticat atunci cu hernie de de disc, iar ulterior a fost operat la Viena. În anul 2010, Traian Băsescu l-a decorat pe finul său alături de alți doctori pentru contribuția deosebită în cercetarea și practica medicală în semn de apreciere a activității.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs