prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Clădire de birouri în locul unui celebru restaurant din Pitești!

Restaurantul Bistro 27, loc în care mii de piteșteni și-au creat amintiri de-a lungul multor ani, unde au petrecut zile de naștere și sărbători memorabile ar putea rămâne doar în amintirea clienților săi. Un imobil cu multe etaje ar putea fi construit în buricul Piteștiului, mai exact pe Bulevardul IC Brătianu, nr. 27 C, adică, pentru cunoscători, în locul restaurantului Bistro 27, din zona parcării de la Alcadibo.

Pe ordinea de zi a ședinței Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism este înscrisă o solicitare de studiu de oportunitate inițiată de S.C. Bacsi Investment Group S.R.L., pentru întocmirea documentației în urma căreia să se elaboreze PUZ-ul pentru o clădire de birouri.

Restaurantul Bistro 27 ar putea fi dărâmat, în cazul în care solicitările constructorului vor fi rând pe rând aprobate, zona, cunoscută cândva ca plină de pub-uri și restaurante, fiind mai nou acaparată de blocuri. Acum, solicitarea este pentru ridicarea unei clădiri de birouri pe terenul în suprafață de 688 mp.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.