prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! FC Argeș rămâne fără „decar”!

Tricoul cu numărul 10 a fost restras definitiv de la FC Argeș cu ocazia omagierii a 16 ani de când Nicolae Dobrin a încetat din viață. Conducerea clubului a anunțat, în urmă cu puțin timp, că a fost luată această decizie pentru a-l omagia pe unul dintre cei mai mari fotbaliști ai României, iar retragerea „decarului” nu afce altceva decât să aducă un omagiu pentru cel care a fost „Gâscanul”. De precizat este faptul că în momentul de față atacantul Florin Haită îmbracă tricoul cu numărul 10, urmând ca după decizia de astăzi să i se atribuie un alt număr.

„Spiritul lui Nicolae Dobrin vor trăi veșnic în inimile tuturor iubitorilor de fotbal din România”

„Astăzi, 26 octombrie 2023, ziua în care omagiem cei 16 ani de când ne-a părăsit Nicolae Dobrin, clubul FC Argeș anunță retragerea definitivă a tricoului cu numărul 10. Împreună am luat această decizie pentru a onora cum se cuvine munca pe care a depus-o Nicolae Dobrin în slujba Argeșului, devenind astfel un simbol al excelenței, al pasiunii și al loialității față de clubul alb-violet.

Acesta a fost o figură emblematică pentru FC Argeș și pentru fotbalul românesc. El nu a fost doar un mare jucător de fotbal, ci și un ambasador al României. Driblingurile sale nu doar că au amuțit stadioane întregi, ci au și făcut ca numele său și al României să fie scris în publicații de pe întreg mapamondul. Contribuția sa la succesul echipei FC Argeș, atât pe plan intern, cât și pe plan internațional, nu poate fi niciodată uitată. Prin retragerea tricoului cu numărul 10, clubul nostru dorește să asigure că amintirea și spiritul lui Nicolae Dobrin vor trăi veșnic în inimile tuturor iubitorilor de fotbal din România.

În această zi solemnă, dorim să transmitem familiei lui Nicolae Dobrin, precum și tuturor suporterilor argeșeni, sentimentele noastre de recunoștință și respect. Nicolae Dobrin va rămâne mereu unul dintre pilonii de bază pe care acest club își fundamentează viitorul, iar moștenirea sa cu siguranță va continua să inspire generațiile viitoare de fotbaliști români. A fost cel mai mare și a fost al nostru. Te vom iubi mereu!” este anunțul făcut de FC Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs