prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Ion Georgescu așteptat de zeci de oameni la poarta închisorii!

Vestea eliberării din arest a primarului Ion Georgescu a adus un val de bucurie printre colegi, prieteni, susținători sau membri ai organizației PSD, care se organizează chiar în aceste momente pentru a-l aștepta pe edil la poarta penitenciarului. Din clipă în clipă, el este așteptat să iasă pe de la Colibași și să meargă la adresa de domiciliu, mai exact la apartamentul pe care îl deține în Mioveni și nu la casa aflată pe numele fiicei sale și care este pusă sub sechestru.

CITEȘTE ȘI: „NU VREAU SĂ DEVIN ȚAP ISPĂȘITOR!”- ȘEFUL ANPC DESPRE TRAGEDIA DE LA FERMA DACILOR!

Chiar și așa, pentru edilul Georgescu și familia sa, posibilitatea de a petrece sărbătoarea Anului Nou alături de familie este cea mai bună peste pe care o puteau primi. Potrivit surselor pe care le avem, de la anunțarea sentinței și până la eliberarea propriu zisă, durează aproximativ două ore.

Teoretic, după cele 30 de zile de arest la domiciliu, dacă această măsură este înlocuită cu controlul judiciar, Ion Georgescu se poate întoarce la conducerea Primăriei Mioveni.

Vă reamintim faptul că primarul Georgescu a obținut prima victorie în instanță, la aproape trei luni de când a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat de trafic de influență. Edilul a încercat pe toate căile să obțină eliberarea, dar magistrații au respins rând pe rând cererile. De asemenea, săptămâna trecută magistrații de la Tribunalul Argeș au decis prelungirea măsurii arestului preventiv, decizie care a fost contestată și câștigată astăzi de Ion Georgescu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs