prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Localitate din Argeș rămâne fără primar!

Primarul comunei Vlădești, Cristian Dică Hristu, urmează să fie demis de către prefectul Radu Perianu în urma condamnării definitive din dosarul în care este acuzat de infracțiuni la regimul silvic. Cristian Dică Hristu a fost prins în luna octombrie 2020 de polițiști în timp ce transporta ilegal aproape 40 de metri cubi de material lemnos. Mai exact, edilul, care a fost în trecut șofer profesionist, conducea un ansamblu auto format din autoutilitară cu macara și remorcă. Acesta transporta 38,73 de metri-cubi de material lemnos, fără documente legale de proveniență.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BĂRBAT GĂSIT MORT ÎN CURTEA SPITALULUI! ERA INTERNAT DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI!

Prima sentință a fost dată de către magistrații de la Judecătoria Curtea de Argeș la sfârșitul lunii mai 2023, iar Dică Hristu, nemulțumit de decizia acestora, a atacat cu apel. Dosarul a ajuns pe masa magistraților de la Curtea de Apel Pitești, care, în urmă cu puțin timp au respins recursul edilului și au păstrat condamnarea inițială.

Acum, urmează ca motivarea hotărârii să fie transmisă Prefecturii Argeș, iar, ulterior, prefectul Radu Perianu va semna ordinul de încetare al mandatului înainte de termen al edilului Cristian Dică Hristu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs