prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! „Nu pleacă medicii de la spitalul Mioveni!” Declarație tranșantă a noului manager!

Exclusiv! „Nu pleacă medicii de la spitalul Mioveni!” Declarație tranșantă a noului manager!

Noul director al Spitalului orășenesc Mioveni este, potrivit colegilor din domeniu, o alegere mai mult decât potrivită pentru a prelua frâiele celei mai noi unități sanitare din România. Adrian Codruț Schneider spune că interesul major al tuturor celor care fac parte din conducere este ca tot ceea ce s-a făcut bine la Mioveni să continue și să nu fie afectat în niciun caz actul medical.

CITEȘTE ȘI: DR. MĂRTĂU DEZVĂLUIE DEZASTRUL DIN SECȚIA UPU A SPITALULUI JUDEȚEAN! STRIGĂT DE AJUTOR!

Adrian Schneider va face echipă cu Alexandru Iacobescu, director medical. Înaintea supunerii la vot în Consiliul de Administrație a numelui lui Schneider, ar fi fost și consultări printre medicii spitalului care, în mare măsură l-au indicat ca fiind cel mai potrivit. Scopul este ca la nivelul județului, sistemul sanitar să fie cât mai performant.

Managerul desemnat și care își va intra de luni în drepturi spune categoric că de la spitalul Mioveni nu pleacă medicii. Contactat de wwwziarobiectiv.ro, acesta a declarat: „Săptămâna viitoare voi fi în măsură să vă dau orice declarație. Ceea ce pot să vă spun acum este că nu pleacă medicii de la Spitalul Mioveni. Noi va trebui să continuăm lucrurile bune care s-au făcut până acum și toată lumea să aibă de câștigat în ceea ce privește actul medical.”

CITEȘTE ȘI: DR. MĂRTĂU DEZVĂLUIE DEZASTRUL DIN SECȚIA UPU A SPITALULUI JUDEȚEAN! STRIGĂT DE AJUTOR!

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs