prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Exclusiv! Se modifică stațiile de autobuz din Pitești!

Stațiile de autobuz care nu corespund cererii piteștenilor vor fi modificate după finalizarea proiectului finanțat prin fonduri europene, a anunțat în urmă cu puțin timp primarul Cristian Gentea. În urma sesizărilor făcute de cetățeni, atât în mediul online, cât și în discuțiile avute în cadrul întâlnirilor, edilul Gentea a anunțat că după finalizarea tuturor stațiilor, acolo unde sunt probleme, se vor lua măsuri, astfel încât acestea să îndeplinească cerințele tuturor.

„Este un proiect pe finanțare europeană. Contractul final a fost semnat în 30 octombrie 2020. El curpinde cinci proiecte: modernizarea celor 99 stații, trei trasee noi, în derulare – amenajare piste bicicliști, achiziția unui număr de 48 biciclete și sistemul de e-ticketing. Aceste stații nu sunt gata. Termenul este 30.6.2024. Sunt nemulțumiri în oraș, legat de localizare sau că unele stații sunt mai mici sau mari. Nu eu am stabilit ce tip de stație să fie pus în Craiovei. Fiind foarte atent, l-am pus pe directorul de la Publitrans și a luat fiecare stație la mână și să facă o situație. Constructorul va face modificări după terminarea proiectului. Acolo, unde considerăm că este nevoie de mai mult, vom face modificări din bugetul local” a anunțat primarul Cristian Gentea.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs