Familia unui primar din Muscel, călcată de hoți!

3

Familia unui primar din Muscel, călcată de hoți! Casa le-a fost vandalizată și bunurile de valoare furate. Până acum hoții nu au fost prinși.

Plecat la o petrecere de Revelion, ginerele primarului din comuna Valea Mare Pravăț, Ion Boncoi nici nu știa ce ghinion se va abate asupra casei lui. Imobilul a fost spart și au fost furate parfumuri, bani și bijuteri.

În urmă cu circa un an, o familie din anturajul primarului Boncoi a fost călcată de hoți iar modul de operare a fost identic. Acum la cumpăna dintre ani, ginerele primarului Ion Boncoi a plecat să petreacă împreună cu familia la o cabană în zona Dâmbovicioara. În aceeași noapte hoții au pătruns printr-un gemuleț situat undeva în spatele casei și hoții au furat bani, parfumuri și bijuterii valoroase din casa fiicei primarului care petrecerea Revelionul.

Când s-au întors au realizat că au fost călcați de hoți și au anunțat imediat oamenii legii.

Imediat judiciariștii musceleni s-au deplasat la casa spartă și au ridicat amprente și probe demarând astfel cercetarea în vederea identificării autorilor spargerii. De menționat este faptul că și spargerea de la prietenii primarului este trasă la indigo iar apropiații celor prădați de hoți vorbesc pe la colțuri că informațiile ar fi venit de undeva din interior.

Polițiștii musceleni fac cercetări în vederea identificării celor care au dat cele două spargeri și a recuperării prejudiciului care se ridică la sume importante.