Familie din Argeș implicată într-un grav accident pe Valea Oltului! Fetiță de 2 ani-transportată de urgență la spital!

Familie din Argeș implicată într-un grav accident pe Valea Oltului! Fetiță de 2 ani-transportată la spital! Un grav accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe Valea Oltului. Patru persoane, printre care şi o fetiţă de doi ani, au fost grav rănite și transportate de urgență la spital. În aceste momente, traficul în zonă este blocat.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV LÂNGĂ PITEȘTI! DOUĂ PERSOANE TRANSPORTATE DE URGENȚĂ LA SPITAL!

Din primele informații, se pare că este vorba despre un impact puternic între un microbuz și un autotusisn în care se aflau un bărbat de 30 ani, o femeie de 26 ani și o fetiță de 2 ani, toți din Argeș.

„Poliţiştii rutieri intervin la un accident de circulaţie produs pe DN 7, kilometrul 246+200m, în afara localităţii Boiţa. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară (microbuz) spre Sibiu, un hunedorean în vârstă de 20 de ani ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Vâlcea, de către un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, turism în care se mai aflau o femeie în vârstă de 26 de ani şi o fetiţă în vârstă de 2 ani, toţi trei din judeţul Argeş.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.