prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Fără permis, a fugit de polițiști! Urmărire ca-n filme pe Bulevardul Nicolae Bălcescu!

Fără permis, a fugit de polițiști! Urmărire ca-n filme pe Bulevardul Nicolae Bălcescu! Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept, conform art. 335 alin.2 din Codul Penal.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 06 martie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii de ordine publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Pitești au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe Bld. Nicolae Bălcescu, însă bărbatul aflat la volan nu s-a conformat, continuând deplasarea. Cu sprijinul polițiștilor de ordine publică din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, autoturismul în cauză a fost oprit, constatându-se că bărbatul aflat la volan, de 29 de ani, din Pitești, avea dreptul de a conduce anulat.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. A VRUT SĂ FACĂ UN BINE ȘI DREPT RECOMPENSĂ A FOST BĂTUT! INCIDENT ȘOCANT ÎN STAȚIA DE AUTOBUZ!

În cursul nopții de 06 spre 07 martie, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea acestuia sub măsura preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs