prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Fata unui apreciat profesor de matematică și-a pus capăt zilelor! Doliu imens!

Fata unui apreciat profesor de matematică și-a pus capăt zilelor! Doliu imens!

Două zile de căutări și un final dramatic după ce Sorina, o tânără de 26 ani, fata unui apreciat profesor de matematică, a decis să își pună capăt zilelor. A premeditat totul măcinată de boala secolului: depresia.

CITEȘTE ȘI: ELEV DE 17 ANI – BĂTUT CU BESTIALITATE ÎN AUTOBUZ! A AJUNS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL!

Lucra în contabilitate la o multinațională, era logodită și avea un viitor înainte. Nu a dat niciun semn că ceva este în neregulă. Însă, din nefericire, depresia a învins-o. Și-a luat o zi liberă de la serviciu, a mers în gară, și-a cumpărat un pachet de țigări și a urcat în primul tren. A coborât după 30 de minute și a mers țintită pe un câmp, spun martorii. La distanță de aproximativ un kilometru de case. Acolo a fost găsită după lungi căutări, cu zeci de cutii de medicamente pe lângă ea.

Prieteni, cunoscuți, familia sau chiar voluntari, s-au implicat, alături de autorități, în căutarea Sorinei. Tatăl său a fost și el prezent. Și a sperat până în ultima clipă. Din nefericire, a fost găsită fără suflare.

„Era grăbită şi mergea în sus. Am văzut-o pe geam. Rucsac în spate, căşti pe urechi. Noi am crezut că merge la casa de sus, după am văzut-o că merge printre pruni, pe acolo.”, povestește o localnică.

„Întotdeauna îmi spunea că este în regulă, atât că simte o stare de oboseală, doarme rău, dar în rest zicea că e în regulă.”, povestește și Sorin Borodi, tatăl Sorinei, un respectat profesor de matematică din Cluj.

Cunoscuții  au numai cuvinte de laudă la adresa ei. Spun că era o fată extrem de inteligentă, lucra în contabilitate pentru o mare companie de gaze, vorbea mai multe limbi străine şi se ocupa exclusiv de clienţi din Suedia. De asemenea, apropiaţii cred că divorţul părinţilor ei, din urmă cu un an, a fost un hop peste care nu ar fi putut să treacă. Tragedia imensă s-a petrecut recent în Cluj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs