FC Argeș – în căutarea primei victorii din playout!

Liga Profesionistă de Fotbal a Programat în acest week-end o nouă etapă de campionat în primul eșalon fotbalistic al țării. FC Argeș va întâlni sâmbătă, de la ora 17.30, pe propriul teren, pe Farul Constanța, în runda cu numărul 4 a play-off-ului Casa Liga 1.
Înaintea acestui duel, FC Argeș ocupă locul 6, cu 24 de puncte, iar Farul se situează pe locul 5, cu 25 de puncte. Cele două echipe s-au întâlnit și în sezonul regular, alb-violeții impunându-se în Trivale, dar și la Ovidiu. Cele două formații nu au cunoscut încă gustul victoriei în play-off. Piteștenii au pierdut disputele cu Universitatea Craiova, FCSB și CFR Cluj, iar dobrogenii au luat un punct din confruntările cu FCSB, CFR Cluj și FC Voluntari. Andrei Prepeliță, antrenorul echipei noastre, își dorește ca elevii săi să facă un joc bun și să obțină cele trei puncte puse în joc.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.