prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Fierbe online-ul după finala Chefi la cuțite: „Cine dracu vă dictează mă castigatorul?”

Mii de comentarii au încins rețelele de socializare după ce Narcisa Birjaru, concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu a câștigat finala Chefi la Cuțite. În mediul online răsuflase, deja, de câteva zile o informație potrivit căreia concurenta de etnie rromă va câștiga finala concursului din acest sezon, ceea ce a dat apă la moară celor care nu-i erau susținători. Mesajele cu acuzații privind regizarea finalei au curs cu nemiluita, estompându-le, din păcate, pe cele de felicitare. Mulți dintre cei care au postat pe internet au linșat-o pur și simplu pe concurenta lui Scărlătescu.

Faptul că Narcisa Birjaru a câștigat finala sezonului 9 al emisiunii Chefi la Cuțite a provocat un adevărat cutremur în mediul online, comentariile primite atât pe pagina ei de Instagram, cât și pe cea oficială a emisiunii sau cele ale chefilor fiind de-a dreptul jignitoare.

 • ”3 mici la pachet te rog. Să pui mai mult muștar”,
 • ”Sper că ai împărțit banii cu Alex și Valentina, fără ei erai acasă demult. În rest, nu mă mir ce s-a întâmplat, Chefi la Cuțite s-a transformat în festivalul tocăniței. Cel mai urât și mai fake sezon!”.
 • ”Cât tupeu să ai să te lauzi cu premiul câștigat de fapt de alții!! Ești doar un caz social nicidecum un bucătar!”,
 • ”Cum e, Narcisa ? Vită o face Alex , tu câștigi și el ia banii?”,
 • ”Ai furat premiul unor bucătari care tot concursul au muncit și au demonstrat că merită să câștige!”,
 • ”Nu merită în finală, bucătării adevărați ți-au făcut multe farfurii, degeaba ai gust dacă nu știi bucătărie și rețete, emisiune măsluită, dai bucătari buni afară și bagi în finală amatori, jalnic”, sunt alte comentarii care pot fi reproduse la adresa câștigătoarei Chefi la Cuțite.
 • „Totul a fost regizat, nu juriul a decis câștigătorul, organizatorii și antena1 au decis, rusinica”
 • „Dezamăgire totală.De fapt a câștigat Alex că Narcisa daca nu era el vai și amar.Asa că bravo Alex.”
 • „Nu ma mai uit la fake ul asta de emisiune. Nepermis sa ajunga in finala Narcisa … nici nu intelegea ce ii cere proba … sau ce vorbesc bucatarii cand se vorbea in termeni gastro de nivel fidicat… ii traducea … Valentina altfel era aeriana. Nu ma mai uit ever ati aranjat totul ca nepriceputa asta sa castige. MIZERIE …. nu pierdeti timpul sa va uitati ..daramite sa participati la astfel de emisiuni aranjate … jocuri de culise RUSINE.”

prt chefi 1

 • „Sincer? Nu e coooooorect! In sufletul tau chef sti ca a câștigat Alex de fapt! Ia uitate pe filmări cat ajutor a avut ea in aceasta emisiune! Nu inteleg de ce se ajuta atat concurenții intre ei! Daca e concurs pai sa fie atunci, Alex cum se face aia, Alex zi si mie…. si multe altele! Nu tine nici de etnie, nici de religie. E de obraz aici! Alex felicitari!”
 • „Pfff..dupa spusele voastre,,merita, cel putin 5 stele Michelin..REGIZAT…PAI STEFAN a avut gust in farfurie,,,a luat numai 15 puncte, si Surpriza,,,,…si-A pierdut gustul pe drum… sa  va fie RUSINE
 • „Mi e sila deja… atata teatru ieftin! Imi este f clar ca totul este regizat,cu toate ca pana acum nu am vrut sa cred asta… a fost ultimul sezon in care eu m am uitat! Sa va fie rusine„

prt chefi 2

 • „Multă lume o să zică că e vorba despre rasism, dar nu este adevărat. Eu sînt de aceeași etnie ca și Narcisa ,dar în primul rând sînt un bucatar, Narcisa nu știe nici măcar noțiunile de bază a unui ajutor de bucătar,emisiunea se numește Chef la cuțite. De la ajutor de bucătar la Chef e un drum foarte lung și ambițios .Eu acum nu inteleg de ce emisiunea se mai numește Chef la cuțite și nu Gătim cu gust ,sau Sarea în bucate voi a-ti dat-o de la Chef la cuțite direct la Gospodina la ciaun.”
 • „Teatru ieftin actori penibili !!! Cine dracu va dicteaza ma castigatorul ? Ne credeti prosti ! Cum sa castige cineva care stie o tocana si o prajitura ! Hai sa fim seriosi !”
 • „Felicitări! Iar pentru cei care ve ți scrie comentarii răutăcioase și rasiste,uitați-vă în oglindă înainte de a judeca! Bravo ,,FĂ”!!”
 • „Felicitari…..unii nu stiu sa piarda ….altii se cred superiori…..in viata cand esti bun vine si recompensa….Felicitari Catalin Scarlatescu”

prt chefi 3

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs