Filmul îngrozitor al crimei de la Bascov! Cum a ales ordinea în care să își omoare familia?

Detalii halucinante despre oribila crimă de la Bascov în care un bărbat și-a omorât cinci membri ai familieiau ieșit la suprafață după finalizarea cercetărilor de către procurori. Criminalul, Viorel Letcan, și-a planificat crimele până în cel mai mic detaliu, astfel el a fost pe deplin conștient de oroare pe care avea să o pună în aplicare. Un copil de cinci ani, mama acestuia (sora criminalului), fratele și părinții au fost omorâți unul după altul în doar câteva ore.

Planul și armele folosite de criminal! Ciocan, toporișcă și un bolovan de 10 kilograme!

A început cu fratele său, care putea constitui un obstacol în planul său diabolic căruia i-a dat în cap cu un bolovan de zece kilograme și a continuat cu multe alte lovituri de ciocan. Cu același bolovan i-a ucis apoi pe mamă, a doua victimă, și tatăl, la acesta din urmă folosind nu doar ciocanul pentru loviturile adiacente, dar și o toporișcă. Trei crime într-o oră! Asta au stabilit procurorii!

CITEȘTE ȘI: CUM EXPLICĂ CRIMINALUL MASACRUL DE LA BASCOV! DE CE A DECIS SĂ OMOARE? MĂRTURII ȘOCANTE!

Se întâmpla seara și nimeni nu a știut! Într-o altă clădire a gospodăriei au dormit liniștite sora sa și fiica sa de doar cinci anișori. Nu știau că bestia, după ce se va odihni peste noapte se va întoarce să își continuie măcelul. Dis de dimineață, bestia a intrat peste cele două și le-a lovit cu ciocanul și toporișca până la ultima suflare. Zeci de lovituri, sânge peste tot, un criminal și cinci victime.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ CU PREMEDITARE! CRIMINALUL DE LA BASCOV VOIA SĂ ÎȘI OMOARE FAMILIA DE MAI MULTĂ VREME!

Important este că, deși Viorel Letcan, cumplitul criminal, se trata pentru probleme psihice (schizofrenie) în urma expertizelor psihiatrice făcute de medicii de la INML, concluzia a fost că a avut discernământ în momentul comiterii celor cinci omoruri.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! UCIGAȘUL DE LA BASCOV A OMORÂT CU SÂNGE RECE! NU ERA NEBUN! CONCLUZIILE EXPERȚILOR!

A omorât trei oameni într-o oră

„În fapt, prin actul de sesizare a instanţei de judecată competente, s-a reţinut, printre altele, că, în urma unui plan bine stabilit, prin aplicarea de lovituri de mare intensitate, în zona capului, în mod repetat, cu diferite obiecte contondente, inculpatul şi-a ucis membrii de familie în data de 08.08.2022, în intervalul orar 21:55-23:00, prin lovirea fratelui (prima victimă) cu o piatră de aproximativ 10 kg şi un ciocan, a mamei (a doua victimă) cu un ciocan şi a tatălui (a treia victimă) cu un ciocan şi o toporişcă şi, iar în data de 09.08.2022, în jurul orelor 08:00, prin lovirea sorei (a patra victimă) şi a nepoatei minore (a cincia victimă) cu un ciocan şi o toporişcă.” potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalull Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.