Filmul tragediei din autobuzul morții! Doi copii de 4 ani găsiți carbonizați în brațele mamei! Alți 11 membri ai unei familii au dispărut!

Apar noi informații despre tragedia petrecută în urmă cu o zi pe un drum în apropiere de Sofia când un autobuz a luat foc. În tragedie au murit carbonizați 46 de oameni, 12 dintre ei fiind copii.  Cei mai mici călători erau gemenii Luan şi Alban de doar patru ani care, din nefericire, nici ei n-au avut nicio şansă. Micuții au fost găsiți carbonizați în brațele mamei lor, ținând-o strâns de mână. Anchetatorii au stabilit că în autobuz se afla și tatăl copiilor care a asistat neputincios cum copiii îi ard de vii. De asemenea, anchetatorii au mai stabilit și faptul că în autobuzul morții au pierit și 11 membri ai aceleiași familii.

Șapte tineri s-au salvat după ce au spart geamul autobuzului cu un ciocan

Doar șapte persoane au reuşit să se salveze în mod miraculos după ce un tânărt a spart geamul autocarului cu un ciocan, a sărit și și-a salvat logodnica și alte cinci persoane. În momentul de față, toți cei șapte supraviețuitori sunt internați într-un spital din Sofia iar starea lor este stabilă.

46 de oameni au murit, dintre care 12 copii

O carcasă arsă e tot ce a mai rămas din autocarul în care erau 53 de oameni. Totul s-a făcut scrum iar 46 de oameni au murit în infernul de foc, dintre care 12 copii. Boyko Rashkov, ministru bulgar a declarat că „imaginile sunt îngrozitoare, nu poţi privi aşa ceva, cadavrele stau grămadă iar oamenii sunt arşi până la cenuşă.”

Cu toţii veneau din vacanţă de la Istanbul şi se întorceau acasă, în Skopje. Se pare că, autocarul ar fi lovit o porţiune din parapetul autostrăzii şi a luat foc iar șoferul a murit printre primii, uşile autobuzului rămânând  închise cu călătorii captivi.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.