,,Flăcărică” s-a stins de foame la Câmpulung!

7

Este cunoscut faptul că președintelui Consiliului Județean Argeș, Dan Manu i se spune în cercuri restrânse ,,Flăcărică”. Asta pentru că a inițiat proiectul Flacăra Centenarului prin care autoritățile locale o aprind la monumentele eroilor în localitățile pe care le păstoresc.

Totul se face cu tam-tam și cu parade militare dar și parade ale politicienilor. De curând Flacăra Centenarului a fost aprinsă la Câmpulung. După evenimentul care a durat aproape o oră a urmat festivitatea oficială a Zilelor Câmpulungului într-un restaurant din Câmpulung. Aici au participat politicieni de la toate partidele, dar și președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, secretari de stat și parlamentari.

Cum au avut loc tot felul de alocuțiuni și decernări de diplome, festivitate s-a prelungit pe parcursul a mai multor ore. Evenimentul având loc în jurul prânzului, invitații au plecat nemâncați de acasă, cunoscându-se bine faptul că la acest restaurant sunt cele mai bune sarmale din zona Muscel și mâncare din belșug, dar bucatele nu au apărut la mese, decât la ora 15.00, timp în care mulți invitați de foame au plecat să mănânce prin alte părți.

Cum Dan Manu are un corp atletic, se pare că nu i-a lipsit prea mult mâncarea…