prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Fostul șef al BCCO Pitești s-a alăturat echipei PNL Argeș!

PNL Argeș își întărește echipa, iar astăzi s-a alăturat liberalilor argeșeni iulian Sârbu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești. Co o experiență în vârsful structurii de 14 ani, dar și cu numeroase studii și cursuri în domeniul penal, Sârbu va aduce un aport considerabil la proiectele care vor fi inițiate de PNL Argeș.

„Mă bucur foarte tare că, astăzi, ni s-a alăturat în organizație un om de calitate extraordinară: Iulian Sârbu, care, timp de 14 ani, a condus Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Pitești. Experiența domniei sale ne va ajuta mult în proiectele pe care le avem pentru protecția tinerilor, mai ales împotriva consumului de droguri. Îi mulțumesc pentru încrederea acordată PNL” a transmis Alina Gorghiu.

Iulian Sîrbu are 53 de ani, a absolvit Academia de Poliție și a participat la numeroase cursuri care să îl ajute în activitatea de cercetare penală. Unul dintre ele chiar la US Department of Justice- FBI. A lucrat la structuri grele din cadrul MAI, respectiv Serviciul de Investigații Criminale, Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate și Corupției, iar din 2009 până anul trecut a condus Brigada de Combatere a Criminalității Organizate. Toată experiența o va folosi acum în proiecte, alături de PNL, care ne dorim să stopeze consumul de narcotice, în special în rândul tinerilor, la cât mai puține victime ale traficului de persoane sau ale fraudelor informatice.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs