prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

FOTBAL. FAZĂ DE CASCADORII RÂSULUI LA MIOVENI! MINGEA I-A JUCAT FESTE PORTARULUI TUFUŞI ŞI A INTRAT ÎN POARTA CELOR DE LA VÂLCEA!

CS Mioveni a bifat a treia victorie consecutivă în campionatul Ligii a II-a, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, pe CSM Rm. Vâlcea. Partida s-a disputat luni seara, pe stadionul „ Municipal”, şi de departe cea mai haioasă fază a jocului s-a petrecut în min. 74, atunci când a fost stabilit, de alStfel, scorul final. Funadaşul oaspeţilor, Plecanciuc a trimis mingea către propriul portar, iar ceea ce a urmat a stârnit hotote de râs în tibună. Robert Tufişi, care în trecut a apărat şi bubutile echipei FC Argeş, a lustruit mingea, ca un începător, balonul oprindu-se în plasa porţii goale. Ruşinat de gafa făcută, Tufişi a trebuit să suporte până la finalul partidei ironiile venite în valuri dispre tribună.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.