Gabriela Zoană i-a oferit unei muscelence un stagiu la Parlamentul European

77

Gabriela Zoană i-a oferit unei muscelence un stagiu la Parlamentul European. Maria Mirabela Buzea din localitatea Lerești este singurul elev care a reușit să obțină în Argeș media 10 la simularea examenului de bacalaureat. Maria Mirabela Buzea învață la Liceul Teoretic „Dan Barbilian” în clasa a XII-a la profilul Filologie din Câmpulung.

Totodată, Maria Mirabela Buzea s-a calificat cu media 9,95 la etapa națională a Olimpiadei de Logică, Argumentare și Comunicare, care va avea loc în perioada 22-26 aprilie 2019.

Maria Mirabela vrea ca după absolvirea liceului să urmeze Facultatea de Drept, iar visul ei este să ajungă judecător.

,,Îmi place mult să învăț, fac asta în fiecare zi”, a spus Maria Mirabela Buzea. Mai rar auzim din gura unui tânăr din ziua de astăzi asemenea afirmații.

Europarlamentarul Gabriela Zoană a aflat de Maria Mirabela Buzea. I-a propus primarului Marian Toader să îi ofere din partea dumneai un stadiu de o lună de zile la Parlamentul European. Primarul convins că Maria Mirabela Buzea va face o figură frumoasă în vară când va avea loc Bacalaureatul și îl va trece cu media zece, o va ajuta pe Maria Mirabela Buzea să ajungă la Bruxelles pentru perfecționare și probabil va primi o sumă de bani din partea primăriei și a Consiliului Local la fel cum au primit de-a lungul timpului și ceilalți elevi cu rezultate deosebite la învățătură. La acest capitol Lereștiul are cu ce se mândri.