Găsită moartă, după aproape o jumătate de an!

5

Găsită moartă, după aproape o jumătate de an! Descoperirea macabră a fost făcută de pompierii câmpulungeni care au fost nevoiţi să spargă uşa unui apartament din blocul 13, de pe strada Emil Gârleanu.

O femeie de 74 de ani a fost găsită decedată în dormitorul său, după multe luni. Vecinii au fost cei care au alertat organele abilitate, prin serviciul 112.

Când au intrat în apartament, oamenii legii au avut senzaţia că se află într-un loc în care timpul s-a oprit. Vecinii au fost socaţi de această descoperire. Mirosul insuportabil i-a determinat să facă acest lucru. Se pare că femeia a decedat când era foarte frig afară şi din această cauză nu a fost descoperit cadavrul la timp, iar pentru că temeperaturile au urcat în termometre la 20 de grade în Câmpulung, nu mai era de stat în bloc, nici geamurile nu mai puteau fi deschise de vecini.

Vecinii spun că era o femeie tăcută şi retrasă, dar politicoasă. Toţi cei care o cunoşteau credeau că a plecat din apartamentul ei şi s-a mutat în alt oraş pentru a locui împreună cu rudele. Nimeni nu se aştepta ca femeia să fie moartă în propria locuinţă atât de mult timp.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost preluat de cei de la Medicina Legală, pentru necropsie. În acest mod se va stabili cu exactitate cauza decesului.